Hmm..

Jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera men är inte så beroende av min dator. Finns mkt annat som man kan göra än att sitta framför en dator hela dagarna. 

Idag blir det i allafall en bra dag förhoppningsvis. Även fast man började dagen med att försova sig när man hade planerat att duscha och fixa till sig lite. men men;)
Ska idag allafall sitta och läsa om Islam i skolan, efter skolan beger man sig hemmåt till Las Vikas;) hehe.. Ska bli en eftermiddag/kväll i garaget. Måste nämligen fixa iordning min folkracebil så den är starklar och körduglig till Helgen då man ska Köra Tävling igen;)

Rumskulla skrot HBs Höstrace (Smålands cups finalen) arrangerat av Vimmerby Ms
Då jag kommer att ha Startnr 112. Kommer säkert sluta bra. Då jag har drömt att jag kör i riktigt ordentligt och blir skadad. men men.. bara drömmar förhoppingsvis.  Pepp som faan inför helgen i allafall.
Bild från Semesterracet:P

Måndag

Måndag, Veckans hemskaste dag Usch!  Men men, mina positiva tankar och min positiva energi har börjat komma tillbaks och börjat flöda igen :D  Wiee... 



Jag Emelie Frida Erica Engdahl har börjar bli en positiv människa igen, och det är tack vara alla underbara människor som har stöttat och funnits där. Och att jag har gett mig faan på att jag ska må bra, ingen/ingenting ska få trycka ner mig i skiten igen...  Och jag har till och med tagit tag i mitt liv såpass idag att jag tagit på mig mina glasögon och börjat skärpa te mig;) 

Idag var allt lite kaos imorse, och vägarbeten måste vara det jobbigaste som finns.. 
Hämtade Therese "Skåne" http://thraiis.blogg.se/ imorse och hjälpte henne att ta in Action och Pärlan för hovslagaren ska komma idag.  Sedan bar det av mot skolan, med ett tradionellt stopp vid malmbergs möbelaffär. Där Fick även med oss Martina http://fiktiiiv.blogg.se/ som stog och väntade i regnet. Sedan var det skolan som gällde, visst vi kom inte till skolan förns runt halv 9 - 9 men vi har minnsan gjort lite nytta, har räknat foderstater. usch vad störigt det kan vara ibland asså.. För lite av det, för mkt av det och för lite igen:S men men..  skedde ett lite missöde med, körde martina till stallet så hon kunde lämna pengar till hovslagaren, och då kom hunden i stallet helt oförberett och gick imellan benen på mig, och han var enormt jävla skitig så mina nytvättade älskade jogging blev jätte skitiga:S Så nu går jag omkring i thrais rosa byxor, och det är inte direkt jag;) hehe...
Men men..  

Nu ska jag ta tag i pluggandet igen, kommer troligen mer ikväll.. 

Just det måste verkligen Tacka, Rickard Astbrant, Alexander "mjölkis" Alexandersson, Nikita Juberg, Daniel Gustavsson, Nils Almandinger mfl för en helt underbart fantastik helg<3  

Och GRATTIS på Födelsedagen min Älskade Storebror Emil Engdahl på din 25årsdag:)

 


FREDAG!!!

Idag vaknade man alldeles försent, vaknade typ halv 8 eller nått, och börjar skolan vid 8. hmm..  Sen skulle man ta reda på om Martina kommit iväg till skolan eller ej. Hittade henne tillslut framför tvn på hennes vind;) kolla gärna hennes blogg http://Fiktiiv.blogg.se. Med det jag inte förstår är varför jag varit så himla trött sista tiden.. Måste vara att jag inte rör på mig tillräckligt mkt eller att jag har så himla svårt att somna om kvällarna nu, kan verkligen, verkligen inte somna, alldeles för mkt i mitt huvud. Jag kanske skulle ta och varva ner lite. Men det får vi ta efter nästa helg;) Har ju så mkt planerat nu.. Hästarna, Folkrace, Vänner, Familjen, Skolan mm.. 

Aja... 

Idag blir det nog hem till viken, och till hästarna en sväng, känner att jag behöver röra lite på mig och på Stjärna min söta lilla prinsessa<3
 
 Sötaste ever<3

Den gulliga lilla Nallenjörnen som tycker att det är så himla roligt att blir riden och aktiverad. Hon verkligen kämpar och försöker, visst det kan bli lite trots men hon fortsätter ändå att försöka även om hon tycker att det är skit jobbigt. Blir nog en barbacka tur, pga av att hon fått skav av sadelgjorden:( Får man se om jag som inte ridit barbacka på hundra år typ, överlever den färden;) hehe..

Måste även tacka alla vänner för att dem finns och ställer upp, för att dem är helt fantastiska dem flesta<3

    Saknade och älskade<3

Finns flera som betyder massor men orkade inte lägga upp flera bilder:S ;)

Kommer troligtvis mer i eftermiddag/kväll ;)





Eftermiddag!


Vad har hänt, jo träffade Therese "skåne" en sväng förut idag. Hon satt med sina väskor och sin mage (gravid) och väntade på sin kära buss för att åka hem till sin familj, och sina vänner i skåne över helgen. Gjorde henne sällskap ett tag. När hennes kära buss kom, så gick jag hemåt fixade pommes och sallad och det fick bli min lunch för den här dagen. Efter det så gick jag in på www sbf.se (Svenska bilsport förbundet)s hemsida och anmälde mig till Vimmmerby ms, Rumskullaskrot HB´s  Höstrace den 3:e.  (SMÅLANDSCUPS FINALEN). Skulle ju varit lite roligt att kört partävligen, men har ingen att bilda par med. Tyvärr:( Men men..  Blir att jag måste ta tag i mitt liv nu och åka hem till garaget och fixa min folkrace, kan ju börja med att damsuga ur allt jävla glas som blev i den efter helgen i viken, sen blir det att rikta,svetsa och måla.

Nae, nu måste jag vekligen försöka plugga lite, har rätt mkt och göra. Är bäst att ta tag i skiten nu när man har fått en sist chans. I helgen låter det som om att det lutar åt att åka på Rally, sen kan det troligen bli Pumpen:D Får se, men jag har ju inte varit ute på krogen sen studenten i stortsett. Så kanske är dax nu, får se vad budgeten säger om saken;) Ska även träna med hästen imorgon, och troligen kolla på en bil, får se hur det blir med allt.


Jag och Bettan Semesterracet 2009


JAG KÖR FOLKRACE I VIMMERBY DEN 3/10 -09, kom och kolla vettja:)


Fint Höstväder

Jahopp.. Nu sitter jag här och funderar på om man skulle ta sig en promenad, för det skulle vara rätt härligt. MEN det är så himla ensamt och tråkigt att gå själv, har ju inte ens en hund att gå med nu för tiden. Men men. Får ringa till Robin och kolla om han har med sig bosse till jobbet, så får jag väl åka dit och sno Bosse för honom;) Måste plugga med så nu måste jag ta och agera lite... Kanske kan bli en sväng till marknaden i Gamleby, vem vet:P

 
SAKNAD<3
Hade varit härligt om man haft kvar Bosse nu, för då hade jag kunnat varit ute och gått i flera timmar även om det bara skulle vara jag och han. Var alltid så fridfullt att vara ute med min älskade Kissbosse<3


Hemma!



Sitter hemma i lägenheten och funderar över mitt liv just nu. Har väldigt mkt som händer runt omkring mig just nu
faktiskt. Min huvudvärk som kom tillbaks förut idag, har äntligen börjat avta igen. Så himla skönt. 

Någon som vill med ut och gå, jag känner att jag skulle behöva gå ut och gå och rensa tankarna lite och röra på min äckligt otränade kropp. Visst jag rider flera dagar i veckan nu. men jag vill ut och röra på mig, bli en aktiv människa igen. Kanske är att jag är så oaktiv som jag blir sjuk och otroligt bitter och uttråkad så pass som jag blir. 

Skulle nog behöva mig en hund igen.


Saknar Doverdalens Qrumelur "Bosse"<3



Känns som om det kommer bli en kväll fylld med ångest, tvekan och svek.



Tillbaks efter lång tid!

Jahopp, då har man hittat hit igen efter väldigt lång tid utan att varit här. Och under den tiden jag inte har bloggat så har det hänt väldigt mkt. Här är lite kortfattat. Jag har tagit Folkrace licens och Kört Vårracet, Semeterracet, Motala festivalen, Kalmar och Höst tävlingen i Valdemarsvik. Och det har gått med bravur tycker jag själv:) 

 
Höst tävlingen i Valdemarsvik 20/9 - 09
- Jag först ut i starten;)

Jag har också tagit studenten, och börjat ett nytt liv, med massor med HÄST HÄST HÄST igen. Och det trivs jag väldigt bra med, har nämligen börjat träna en häst som är helt underbart söt.


Jag och Stjärna 19/9-09 <3

Jag har också gått och blivit singel igen, och det funkar väl rätt bra. Klart det känns konstigt och ensam ibland, men vaa faan man måste vara stark. Jag har inte levt livet än, jag är 19år och måste verkligen leva livet. Den rätta kommer när det är dags. 

  
Jag har även varit blond ett bra tag nu, och trivs väldigt bra i det.

Jag har även under sommaren lärt känna väldigt mycket nya vänner. Roine, Chrille, Carro, Rickard mfl. Och det är glad för :D

Har tyvärr förlorat en del med, med det är sånt som händer. Man liksom växer ifrån varandra liksom.

Jag har även flyttat in till Västervik till en 5:a Som håller på att renoveras. (Kommer bilder från det senare) Och där trivs jag väldigt bra. Visst kan det bli lite ensamt att bo inne i västervik när man inte direkt känner någon där, men trivs så himla bra i lägenheten och man får förska komma ut lite bland folket där och försöka lära känna lite folk. Så är det inte lika ensamt snart.

Kommer inte på mer just nu, får skriva mer ikväll. Glöm inte kolla http://fiktiiiv.blogg.se,  http://Thraiis.blogg.se, http://jennicaa.blogspot.com/, http://peeweejasmine.blogg.se/ mfl.





RSS 2.0