Onsdag

Som sagt ber om ursäkt för att jag är så dålig på att uppdatera men har annat för mig än att sitta framför datorn...

Måste berätta det att jag Äntligen har fått min Älskade 940i :D Den går som en klocka och är hur rolig som helst att köra, har tyvärr visserligen inget ljud överhuvudtaget i den just nu. En kompis hjälpte mig med det idag, men det var hel skumt fick först ingen störm från kontakten till stereon. sen fick vi ström till stereon men inget ljud. :S så vi gav upp.. blev tyvärr heller inget bonde söker fru för mig ikväll.. Blev en total miss i min planering. var påväg hem till västervik när det började.. Hamnade istället på Hemmakväll där lisen jobbar. Prata och umgicks med henne, vi hyrde med den nya Wallander filmen Prästen. Och kollade på den efter att hon hade stängt, och efter att vi hade varit lite Volvo Rägger på stan;) Har hänt en hel del sista tiden, i Måndags drog Anna med mig till Mantorp för att Kolla när Sussie och Viktor startade sina två hästar. Det gick super, och det blev pizza och trevligt sällskap efter det.


Lisen och Jag i 1:an<3

dessvärre fick vi punka på E4an 1200m från avfarten mot söderköping. hehe.. Så Anna, jag och Lollo började fixa med det. Fick låna en domkraft av statoil macken;) Och vi hade en Viktor som stog och filmade hela händelsen. Var en väldigt trevlig kväll med en himlans massor med skratt. Får se om han lägger upp nått på Youtube;) sånt som märks liksom.  Tog ca 40min för oss att byta däck, då vi bara skrattade i stortsett hela tiden..  Men roligt hade vi fast det var tråkigt med punka liksom...

Gårdagen spenderade jag i solariet, hos tandläkaren och i stallet.. Gjorde avtryck för att få en ny bettskena, så man slipper den där himlans huvudvärken man har på morgonen och dem otrolig ömma käkarna och tänderna.  Det ska nog kunna bli riktigt bra med den nya;) åkte efter tandläkaren ut till stallet. Drog med mig Anna:)

För en gångs skull så tog jag tag i mig själv och sa: idag blir det ingen ridning eller något pyssel med Stjärna. Utan Jag ska hålla på med Seifur min lilla prins.  Och sagt och gjort. Anna och jag tog med oss lite mutor och gick ut och hämtade min lilla Plutt i hagen, först var han lite ängslig och mesig. allt var pest och pina, läskigt som bara den.  Men vi fick i allafall med honom in och vi borstade och gjorde honom fin. Sadlade och tränsade honom och allt gick super. Tog sedan en promenad. Min mor och hennes älskling Svala fick allt följa med som sällskap och det gick super bra... insåg när jag tagit in Seifur, hur otrolig fin och stor han blivit på sista tiden, han börjar se ut som en riktig häst nu och inte som någon lite köttbulle bara.. Nöjd som bara den över min lilla prins.




Seifur från Stora Ålö <3



Svala från Björkskär<3


Torsdag

Hellu. Jag vet att jag är dålig som faan på att uppdatera bloggen, men jag har väldigt mkt grejer för mig nu för tiden;) Den här veckan har varit väldigt händelserik tycker jag, i Måndags fick jag med martina till stallet som jag redan har berättat, i tisdags hamnade jag i vimmerby. Prata med Alexander i bra många timmar. Men det är ju sånt som behövs ibland. Träffade Nikita en sväng med den dagen.. 
På Kvällen så träffade jag min kära vän. och hoppas verkligen att allt ska lösa sig nu, är trött på motgångar och skit hela tiden. Våran vänskap betyder enormt mycket för mig och jag hoppas verkligen ingenting förstör den igen. Visst kommer säkert inte bli som den var förut, men får försöka med det i allafall.

Igår Fick Jag och Olivia rycket. Fick för oss att åka till IKEA och går där en sväng. och självklart blev det så. Jag åkte till Anitha och hämta 4 olika böcker som jag ska ha användning för i mitt projektarbete. Sedan åkte jag vidare till åtvidaberg hem till Olivia min pulla;) Har inte träffat henne på skit länge. Hon fixade lite grejer och vi for till Linköping och IKEA.. väl där fick vi för oss att gå och kolla klädaffärer med så blev alla klädaffärer innan ikea;) Tröttnade på kläder och dagens konstiga mode. Så vi gick in på IKEA och började traska runt och fantisera oss bort lite, finns så himla mkt som man skulle vilja ha på ikea ju. Men men.. Vi bestämde oss för att  försöka att inte köpa något. Men hur bra tror ni det gick på ikea liksom. Jag spenderade mina sista pengar på två st rosa lampor:S Hallå rosa liksom. men dem var fräsiga och kan behövas lite färg i mitt liv.
Den är faktiskt rosa. faste det inte ser ut så!

fick även bli ljusblå/turkos diskborstar,glödlampor,batterier och underlägg som man har under kastrullerna när dem är varma... Så var ju inget direkt onödigt jag köpte. men spenderade ändå mina sista pengar tyvärr.. blir att leva på vatten och bröd ett bra tag nu.. Nae... nu ska jag gå och fika lite.. och sen sätta mig och läsa igenom böckerna jag lånat.  


Sorry!

Har varit lite dålig på att uppdatera sista tiden,  men som sagt finns annat än datorn. Har hänt väldigt mkt i mitt liv sista tiden, så har väldigt mkt att grubbla på......

Igår var en trevlig dag, Martina och jag hade stalldag:) Först åkte vi ut och fixa hos pärlan sedan så åkte vi hem till mina pållar.  Skulle bara longerat Stjärna, men Slutade med att Jag, Martina, Mamma, Anita och Lilla Niclas red en sväng;) hehe.. Skulle rida till en vändplats på en skogsväg och tillbaks. Men stötte på Jägare som inte blev så glada när dem satt där och väntade på att en Älg skulle komma;) Dem svor rätt bra när vi kom.... hehe.. var väl en himla tur att ingen av oss hamnade i frysboxen igår;)

Efter vi hade varit i stallet så drog vi hem till mor en sväng bytte bil då min Sittoträng har strejkat ihop igen :S Jävla biljävel.. Vill ha min 940 nu!!!!
Sedan bar det av till Min älskade "Lilla" lägenhet i västervik. Kom på att jag skulle lämna tillbaks filmerna jag hyrt och kom å tänka på lisen så ringde till henne o det var tur det. hon hade ingenting att göra så åkte och hämtade henne och lämnade tillbaks filmerna, medans Martina fixade lite käk.
Hade en väldigt trevlig kväll med Martina och Lisenfisen i soffan framför tvn. pratade om allt möjligt och hade roligt. Vi får hitta på någonting snart igen...



Stjärna, Livsglädjen och världens sötaste fux.
Mer arbetsvillig häst få man nog leta efter. Hon blir liksom svettig och trött av ingenting för att hon verkligen försöker göra sitt bästa hela tiden. Kan nog bli riktigt bra med Oss två som kombination till våren/sommaren och kanske kommande tävlingar om vi har tur:)


Studiedag

Jahopp, då har man haft studiedag i två dagar och det var verkligen välbehövligt. Jag behöver verkligen tiden där jag kan hitta på annat än skolan. Rensa mina tankar lite.. Igår blev den en dag i garaget med Alexander, var trevligt och roligt att få hjälpa till.. Och jag måste verkligen tacka Alexander för ditt otroliga tålamod med mig dem senaste dagarna:/:$ Förlåt!! Idag ska jag ha en rehabiliteringsdag i stallet med Anna. Måste verkligen komma bort lite med riktigt folk, folk som vet hur man håller käft och inte gör allt för att förstöra och såra andra.  Tror att Anna och jag kommer få en riktigt härlig dag i stallet idag. Hoppas inte dem jagar i skogarna därute idag för då kan vi lulla iväg på en lite längre tur kanske:) Aja. Nu ska jag försöka äta någonting och fixa lite grejer innan det blir stallet med anna..

Förstår mig inte på folk som snackar, och förstör för andra hela tiden. Vad är vitsen med det?

Mer info kommer....

Helgen.

Fredag: Dagen började med lite försening till skolan, men det är dock inget ovanligt;) Väl i skolan hände inte mkt alls, smsade med dem två bästaste och mest pålitliga vänner jag har Alexander och Rickard, dem är bara för bäst<3
(Litar på fler och tycker om fler av er<3)
gjorde traktorteori i skolan idag med, men gud vad pinsam jag är klarade inte fasen, och jag ska ha körkort.  Men va faan vart minst 5 st frågor om traktorer och jag kan nada om vikter och sådana grejer måste verkligen läsa på det:) hehe..  Direkt efter skolan åkte jag hem till VIKEN packade ner mina folkracekläder, och vagnboken till folkracebilen. Sedan så kom Alexander "mjölkis" Alexandersson och hjälpte mig att köra ner folkracebilen till Vimmerby.
(VÅGAR INTE KÖRA BILSLÄP ÄN!) Vi lämnade av den vid folkracebanan i depån, så det bara vara att bestiktiga den lördagmorgon:)

Efter det blev det hem till Frödinge, varav jag åkte lilla vägen (grusvägen från alstad) till frödinge och DÄR stog Kalles ena häst vid vägkanten. Kunde slutat riktig illa om hästen hade gått upp på vägen.. ringde kalle och hjälpte dem att få tag i hästen.. sedan sprang jag tillbaks till alexander. HÖR JAG SPRANG VERKLIGEN:) käkade lite sallad en liten korvbit och två knäckebröd...
sedan bar det av in till Vimmerby och Träffa Älskade Eveline "Eve" och Thor. Vi gick en promenad slutade med att vi hamnade på ALV parkeringen la lite spår till Thor och kastade lite pinne och lekte med honom. (han fick vara lös).

Hamnade även på Innebandy matchen. Det var en trevlig upplevelse att gå på innebandy med Eve:)  även roine,gnist,guran,tom, chrille mfl var där.  Och det var trevligt så länge det varar.

Även våran älskade Tingvall tog sig ner till Vimmerby den kvällen;) visserligen hade det tagit ett bra tag för dem då dem fick punktering påvägen dit. Men bilen var väldigt överraskande
= Blå med vit text där det stog Alexanderssons Motorsport.
Blev att käka på Palma, eller folket åt och jag tittade på inte hungrig som vanligt.
Kvällen slutade som den slutade. Och det var himla tur att jag hade dem som jag hade med mig den kvällen.  TACK FÖR ATT NI FINNS<3 Och ni vet vilka ni är...

LÖRDAG: Gick upp runt ca. 06.15 - 06.30 för att bege mig till folkracebanan för att besiktiga min folkracebil inför tävlingen som jag skulle köra under dagen. Bilen gick igenom besiktningen. och det var förarsammanträdet kvar innan man verkligen kunde börja ladda till 110% tills min första start skulle gå. Och jag kan säga er att jag var väldigt nervös inför denna dag. Första start gick och jag klarade mig runt alla varven och fullföljde första omgången och kom i mål på en 4:e plats och fick ihop 3p. Sedan var det bara att ladda igen tills nästa omgång :) 
Omgång 2 Lyckades jag ännu mer, kom in i mål på en 3:e plats fick med mig 4 poäng till:) thihiii.. ska säga att det var säkerligen bara ren tur då regnet vräkte ner hela dagen och det var lerigt och snorhalt på banan:P  Omgång 3 kom jag också in i mål utan hjälp, kom visserligen på en 6:e plats men fick i allafall med mig 1 poäng till. en dag med fullföljda heat och väldigt bra resultat för att vara jag och att jag körde mot både damer och herrar då det var smålandscupsfinal:) Väldigt nöjd då jag verkligen vågade och släppte inte av på gasen i första taget, tyvärr resulterade det i en del snurrar men roligt hade jag;) Blev ingen finalplats denna dagen men är fullt nöjd med min prestation. Är ju som sagt även första året jag kör Folkrace och första året jag kör bakhjulsdrivet:)



Efter en hel dag på folkracebanan och turen att få med min bil hem igen så blev det avslutning med att låna Södergren och Heidi´s Folkracefilm från Hösttävlingen i viken. Blev att åka till hem till mig i västervik, Dricka några alkoläsk, äta lite chips och bara slappa. Det var jag, Tinkiwinki,Danne, Alexander. Sedan lite senare kom Roine, Gnist och Krimm förbi en sväng. tack för en trevlig kväll grabbs:)

Söndag: Gick upp runt kl. 09.00 och vi begav oss till vimmerby igen för att kolla på Partävlingen. Väl framme i gnagardalen, kom vi exakt i tid till Södergrens och Heidi´s första start. Vi hejade på dem i halvregnet eller vad man ska säga.. Blåste,regnade, och var sol om vartannat hela dagen i strotsett..  Vi fick även se en ordentlig och häftig smäll in i räcket precis innan tallkurvan. Det var en Junior som fick gashäng och small rakt in i räcket. Ska säga er det att hade han inte suttit på västersidan och kört snett in i räcket med högersidan så hade pojken suttit rejält fastklämd. Fanns verkligen ingenting kvar av bilen. och den som har byggt den och fårr igenom den är faan trög i huvudet. för han hade lagt en mutter i bågen och svettsat ihop pga av att rören har varit förkorta. vilken idiot. det kunde verkligen slutat illa. men som tur var så slutade allting bra. pojken som körde var lite chockad och hade lite ont i ena benet. inget värr sopm tur var.

Efter folkracen blev det att köra hem KOO åt alexander och dem för att de skulle kolla på Rallybil. Danne G och jag åkte och lämnade KOO i frödinge sedan begav vi oss hem till honom i Södra vi där det bjöds på mat. (Kyckling gryta och Ris) Hur gott som hellst. Tack Monica för maten:) Vi satte oss i soffan och pratade lite och såg på tv. vilket resulterade i att lilla jag somnade;) Vaknade runt kanske 22.00- 23.00 någon gång. Där var en daniel och tydligen en alexander med:) trevligt trevligt. Det blev nu att Kolla på film: Män som hatar Kvinnor. Och jag ska säga er att den filmen är en av dem bättre jag sett på länge, och speciellt eftersom den är svensk. Vilket budskap den hade. Usch och fy vilka människor det finns asså. Nu måste jag verkligen försöka se Flickan som lekte med Elden den här veckan hellst:) Efter filmen blev det att sova i frödinge. För att vara i garaget dagen efter.

 Någon som vill gå på BIO i veckan?


RSS 2.0