Fredag, Lördag

Helgen har beståt av resor, nöjen och Kärlek<3
Fredagen började m. att jag jag klev upp ur den super sköna, varma sängen kl 03.45 och begav mig mot Jobbet (kossorna). Jobbade till ca. 08.30 begav mig mot stallet och började packa in diverse grejer som skulle med hemåt Valdemarsvik. Då jag och Seifur skulle hem på Kurs..  Lastade sedan min Älskade Seifur, som bara klev rakt in(som för det mesta. ) Och åkte hemåt Viken.
Väl framme i Väster på Kullen så släpptes hästar ut och Seifur och Mósi fick gå ut ihop i en hage, båda sprang lite, gick fram till varandra och började klia varandra. Då kändes det lite i hjärtat, dem små grynen kände igen varandra och hade nog saknat varandra, dem brukade ju för det mesta förut alltid busa och ha roligt ihop...
Efter att hästarna var utsläppta i sina hagar så åkte jag hem till Grännes, duschade, fixade till mig och åt lite.
Satte mig i bilen och styrde mot Stenholmen. Skulle ju vara lite privat sjaffis idag och hämta upp flisan m. hästar.
Kom dit och vi packade hennes grejer i bilen och hästar i transporten och begav oss hemåt igen.if
Men den här gången mot Åbecknäs. Lämnade av henne och hästarna och ja, resten läste ni väl i inlägget från i fredags ;)
På kvällen togs seifur och Mósi in och dem fick kvällsmat och pyssel innan dem skulle få sova gott :)
Lördag:
Nästintill hoppade upp ur sängen, kläde på mig, intog frukost och for ut till kullen, där stog min älskade plutt och mumsade på lite hö, i boxen, full m. spån, och med en nöjd yrvaken blick <3
Borstade i ordning honom och putsade upp mina ridskor inför ridlektionerna :)
När Magnus väl hittat fram till Kullen så började dagen m. att Jag-Seifur, Helene- Nótt och Sanna- Mósi började rida lektion. Lektionen rullade på, och jag kände mig nöjd, och det funkade verkligen.
tiden tickade om dem andra tre red lektion, Flisan- Sproti, Emelie- Solen och Lisa på sin pojke (pinsamt, glömt vad han hette)
Efter att dem ridit så fick mamma och vi ett ryck, hämtade Svala och visade för magnus och han frågar vem som fött upp henne, och Vi säger självfallet Lajha och han utbrister, Men åhhh. då har jag ridit på henne innan ;) Det var lite roligt, fick höra att hon var super fin, och som vi trodde så var det benke som ridit in henne..
Fick även hör att vi skulle hålla hårt i henne och Brella och att Vi absolut skulle avla på svala :) Man blir alltid lika glad :) Och efter det kom den välförtjänta lunchen.. gott som tusan och de gav energi ;)
Efter lunchen skulle vi alla rida en och en för Magnus och jag var först ut m. Seifur.
Super nervös som vanligt när alla ska titta på bara mig lunkade vi ner till ridbanan..
Fick lite skäl att jag var för snäll mot min lilla pojke, men det får vi ändra på.
Fick en massor m. tricks och tips och idéer och råd från Magnus och när jag gjorde så, så funkade det verkligen :) Helt otroligt, vilken skillnad, vilken känsla och så underbart det kändes när det väl funkade. Super nöjd med dagen och rider gärna för Magnus igen...
Tog bilderna från Ulrika Ferm som fotograferade denna dag..
Efter jag ridit och seifur fått ätit lite så åkte vi hemåt. Lämnade av Seifur i stallet och åkte hem, in i duschen och sedan full fart mot Västervik och Tedh, där vi skulle basta, bada bubbel och äta och dricka gott :)
får tacka för den toppen trevliga kvällen också.. <3

Mycket nu!

Tankarna snurrar, tårarna rinner och jag är så grymt jävla hungrig.

Har varit lite mycket idag, morgonpasset på jobbet, stallet, lasta Seifur hem till Viken, lämna Seifur i Väster. hem Duscha, äta mackor, åka till Linköping, ta upp Natta på vägen. mot STENHOLMEN. Väl framme på Stenholmen skulle vi hämta Felicia m Sproti och Solen, Lasta, packa in grejer och sedan bege oss mot Gryt.
Lämnade av Felicia och Hästar i Åbecksnäs, Kände lite sorg och saknad när man såg hur tomt och öde det var, gick in i stallet och såg den fina målningen vi alla gjorde och började tänka tillbaks på gamla minnen. Vad underbar tiden var då, det ända som fanns i skallen på än det var HÄSTAR, HÄSTAR, HÄSTAR och ännu mera HÄSTAR och så andra djur såklart... Ibland längtar man tillbaks till sin barndom lite grann, och idag är verkligen en sådan dag... Saknar tiden, gemenskapen och alla underbar lurviga Islandshästar<3

Nae, nu ska jag äta lite, och Tagga inför morgondagen :D Wiee.......

Höst.

Upp när klockan ringde 03.45 klä sig & bege sig mot kossorna för att jobba.  Usch vilken seg dag, är nog det ruskiga höstvädret som tränger sig på, och så självfallet min rygg. Fast idag känns det bättre tror jag, har inte kännt efter så mycket. Bytte i allafall bort ett arbetspass så jag inte anstränger ryggen för mycket så det blir Kaos istället.
Nu när jag ätit upp min Frukost så ska jag klä mig varmt och bege mig mot Hästapollarna och Råshult. Snälla Karin ska rida Diva åt mig, och kanske Seifur. Och ska hon inte rida Snuffe så ska jag försöka mig att på att klara av att Longera eller Tömköra han idag tänkte jag ;) dem får ju inte stå för mkt. Bäst att passa på, för på måndag ska dem till Tandläkaren mina små gryn, så får vi se vad som händer efter det....

Nae, tar mig nog en vil också innan jag beger mig mot stallet, för nu känns det som om jag snart somnar framför datorn ;)

Tiden Rullar på

Tiden bara går och går, och det är redan höst igen.
Själv är jag så osäker och velig på vad jag vill med min framtid, Skulle verkligen vilja plugga. Men var/vad och när? Vad vill jag egentligen?
Det är de stora frågan i mitt liv nu, vad vill jag?
Lutar lite åt Fritidsledare/Fritidspedagog. Kan tänka mig att vara typ Personlig assistent eller liknande. Vi får la se vart jag hamnar. Först måste en del betyg läsas upp, så ska se vad jag kan göra ;)

Har u inte tänkt mig att jobba med kossorna hela livet.
Det skulle aldrig funka tyvärr då jag får allergiutslag och exem av det..
Mycket tankar, och funderingar i mitt huvud nu för tiden. Nästan lite kaos där inne!

ganska nöjd med den bilden ;)





RSS 2.0