Tillbaks efter lång tid!

Jahopp, då har man hittat hit igen efter väldigt lång tid utan att varit här. Och under den tiden jag inte har bloggat så har det hänt väldigt mkt. Här är lite kortfattat. Jag har tagit Folkrace licens och Kört Vårracet, Semeterracet, Motala festivalen, Kalmar och Höst tävlingen i Valdemarsvik. Och det har gått med bravur tycker jag själv:) 

 
Höst tävlingen i Valdemarsvik 20/9 - 09
- Jag först ut i starten;)

Jag har också tagit studenten, och börjat ett nytt liv, med massor med HÄST HÄST HÄST igen. Och det trivs jag väldigt bra med, har nämligen börjat träna en häst som är helt underbart söt.


Jag och Stjärna 19/9-09 <3

Jag har också gått och blivit singel igen, och det funkar väl rätt bra. Klart det känns konstigt och ensam ibland, men vaa faan man måste vara stark. Jag har inte levt livet än, jag är 19år och måste verkligen leva livet. Den rätta kommer när det är dags. 

  
Jag har även varit blond ett bra tag nu, och trivs väldigt bra i det.

Jag har även under sommaren lärt känna väldigt mycket nya vänner. Roine, Chrille, Carro, Rickard mfl. Och det är glad för :D

Har tyvärr förlorat en del med, med det är sånt som händer. Man liksom växer ifrån varandra liksom.

Jag har även flyttat in till Västervik till en 5:a Som håller på att renoveras. (Kommer bilder från det senare) Och där trivs jag väldigt bra. Visst kan det bli lite ensamt att bo inne i västervik när man inte direkt känner någon där, men trivs så himla bra i lägenheten och man får förska komma ut lite bland folket där och försöka lära känna lite folk. Så är det inte lika ensamt snart.

Kommer inte på mer just nu, får skriva mer ikväll. Glöm inte kolla http://fiktiiiv.blogg.se,  http://Thraiis.blogg.se, http://jennicaa.blogspot.com/, http://peeweejasmine.blogg.se/ mfl.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0