Jahop!

Då har man blivit blond;) hehe...
Jag blonde:)
Och idag har jag varit på praktiken, fick åka hem lite tidigare:) Sitter nu och försöker plugga lite. ska snart dusha och åka ner till vimmerby till balträningen och älsklingen<3
Jo föresten igårkväll var jag i Mullsjö och kollade på Mullsjö-Jik. Mullsjö vann med 8-7.

Lördag

Jaha, idag har jag varit i stallet imorse och släppt ut hästarna,mockat och fixat mat. Mamma och Älsklingen följde med mig.. när vi kom dit var Saga ute i stallet, trevligt!
Efter stallet blev det frulle med älsklingen och familjen. Jätte gott!


Just nu har jag gjort en galen sak;) Har tagit på mig slinghettan, och lagt i blonderingsmedel:S HJÄLP!!! Jag är verkligen galen, för typ hela mitt hår kommer bli blondt förhoppningsvis:) Sitter här och väntar på att tvätta ur färgen för att se hur det blev;) hehe.... NERVÖS som bara den!

Fredag:)

Gick upp vi kl 8.00 åt frulle och åkte ut till Anita. började med att släppa ut hästarna, mocka och seda så soppade jag och Saga hela stallet, tog in Jodis och Vinda. Gjorde en join up med Jodis och det gick jätte bra. sedan skulle vi se om vi fick röra hennes ben, det for framben lite här och var men sen accepterade hon det. och rätt som det var så bara pang så var hon hel knäpp, stegrade och försökte slå ner både mig och saga sedan så trök hon upp mig i väggen.:S jag höll på att gå v på  mitten eller nått:S men men. det gick okej, och hon kom ut till hagen.Vi Longerade även Sandra och hon var jätte duktig, och Lilla Sokki sprang med henne i korallen;)
Efter det  var kl typ halv 3 saga gick in och åt, jag och mamma tog in seifur och Tindra.
Sandra, Sokki



Borstade Seifur i spiltan. Gick in och fikade med anita och dem. Sedan hände det "STORA" idag! Jag satte på träns och sadel och sedan gick vi ut i våran lilla korall vi gjort. Och där ute så hängde jag på Seifur, och sedan så hoppade jag upp och han var jätte duktig=D idag, har jag Alltså Suttit och gått några steg med Seifur för första gången=D JAG ÄR SÅ ENORMT STOLT ÖVER HONOM! Nu börjar verkligen motivationen komma tillbaks, och tävlingssuget kom verkligen tillbaks idag. Skulle så gärna vilja ha en tävlingshäst =)
Första gången som jag sitter på seifur:D

Torsdag

Lilla plutten i stallet:) hehe....

Seifur från Stora Ålö
2005
e. Hrammur frá Akureýri
u. Melkorka frá Hveragérdi
ue. Ljúfur frá Hveragérdi
uppf. Ulrika fe


Har nu äntligen kunnat koppla av litegrann idag.  Vaknade imorse vid halv 9, just precis då som jag egentligen skulle åka till praktiken hehe... men men. hann i allafall i tid till anita, kanske var någon minut försenad.
När jag kom dit stortsett sprang jag in i stallet och tittade in i Vindas box (hon är dräktig) och hoppades på att dem skulle vara två imorse men hon hade inte fölat än.  Släppte ut Seifur och Tindra i deras hage och Stássa,vinda, sandra och hennes föl Sokki i deras hage. Sedan började det:P Mockningen, fodringen. Anita och jag fick för oss att vi behövde en rundkorall men var och hur skulle vi göra den;)  Anita kom på att vi kunde göra den med sånna vita Elband och stolpar precis utanför stallet så det började vi med. När vi var klara gick vi in och fikade, sedan var det ut till stallet igen, då tog Emelie och jag in Tindra och Seifur, borstade och gjorde seifur "Snuffe" jättefin. sedan så la jag på honom en sadel,spände gjorden och gick ut till våran korall vi hade gjort. longerade honom. Och han var super duper dukig.
ÄR HIMLA STOLT ÖVER HONOM:)  Medans jag höll på med Seifur kom de där såkallade huvudvärken:S Fyfaan... var tvungen att åka hem efter det.  Och nu sitter jag här typ 6 timmar senare och har fortfarande ont i huvudet:S  men får hoppas på att panodilen hjälper nu. men men....Min älskade Seifur med sadel på sig:D

Seifur i vårsolen:)


Tisdag

Jahopp, då var det tisdag igen, och ikväll blir det då återigen Balträning med älsklinge, det kommer nog gå bra:)
Just nu sitter jag här och tjurar över Folktandvården i Valdemarsvik, jag hade nämligen tid hos tandläkaren kl 11.00 och man läste på min lapp, men när jag kom dit så sa dem att jag skulle varit där kl 10.00 :S snacka om att jag blev lite småsur. har jag liksom tagit ledigt från praktiken å sen så fick jag ändå inte fixa min jävla tand:S 
Jo, just det måste ju berätta att jag troligen ska åka till Gällivare på Påsklovet:)
Jag och Stjärtis har nämligen börjat prata igen, och det känns faktiskt rätt bra. För båda hon och jag har nog mognat en heldel också. så det kan nog bli en trevlig resa dit upp. 
Det blir intressant om det blir så att man reser dit upp, jag längtar ju tillbaks som bara den, men jag undrar hur dem där uppe tar emot mig:S är nog faktiskt lite nervös:)
Här kommer lite härliga bilder från sist vi var där:Jag och stjärtis:)
Vi åkte runt runt på sjön som några galningar;)
Stjärtis och Jag i Tjotti:)
Faan vad härlig den dagen var, vi var mitt ute i skogen, jag,stjärtis och joffa och bara myste och grillade korv och hade det bra. fy faan vad jag längtar tillbaks.

RSS 2.0