Natt!!!


Nu har äntlgen min älskling kommit, så nu kan jag sova, har nämligen inte kunnat somna.
har tagit mig två mackor och en stor kopp te, det var värmande och mättande så nu kommer jag somna som en stock. Mätt i magen och med älsklingen brevid, mycket bättre kan det inte bli.

Älskade Alexander<3
Alexander "Mjölkis" Tomas Alexandersson, du betyder massor för mig.
Utan ditt stöd, och din kärlek skulle allt var så himla jobbigt just nu.
Du är det finaste som finns, och snart har vi varit tillsammans i 4 månader. Och det är de lyckligaste månaderna i mitt liv.
4/10 - 2008 Dagen då det blev vi<3


....

Jahopp. Jag vet inte riktigt vad som händer i mitt liv just nu, allt man gör blir bara fel. Orkar inte med det, och alla människor som beter sig konstigt nu struntar jag i er och försöker leva ett liv utan er.

En sak som jag är säker på är att jag har världens bästa pojkvän, han finns där och ställer upp till 100% Jag verkligen Älskar honom. och så har jag min undarbara familj, vilket inkluderar mina hästar Seifur och Svala<3



Seifur från Stora Ålö
       16/5-05
e. Hrammur frá Akuréyri
u. Melkorka frá Hveragérdi
ue.Ljufúr frá Hveragérdi
uppf. Ulrika Ferm, Ålös Islandshästar
äg. Emelie Engdahl

Seifur´s liv som ohanterad,oinriden unghäst ska ta slut nu. För nu ska han bli en stor pojke, ska nämligen påbörja inridningen på honom i helgen hade jag tänkt mig om jag hinner:) Längtar som bara den, ska börja med att Longera honom, så får vi se vad han tycker om det. Skriver mer om vad som händer i helgen.


Min Älsklings Snuff<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0